BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, корабиЗа нас

Всеки, който избере кариера в хотелиерската, кетъринг или туристическата индустрия, избира живот, изпълнен с приключения. Едва ли друга индустрия предлага толкова голямо разнообразие от възможности за професионално и социално развитие. Търсенето на квалифицирани, мотивирани специалисти и ръководители е  голямо и съответно броят на предложенията за работа е голям!

В наше лице ще намерите професионална агенция за работа в туристическата индустрия. Немско говорещите страни  са нашият основен пазар и предлагаме широка гама от възможности за кариера. Освен това предлагаме и работни позиции във фабрики, производствени цехове и ферми. Убедете се сами с уникална услуга, която се характеризира с устойчива и лична  подкрепа.

Партньорства  с хотели и ресторанти

Агенция Best Job винаги търси привлекателни работодатели в хотелиерската индустрия, които предлагат на своите служители особено благоприятни условия на труд. Предложението за работа се базира на текущата клиентска база на Агенция Best Job.

Не на всяка цена!

Агенция Best Job си запазва правото да прекрати сътрудничеството с компании, чието ръководство повдига морални проблеми или които се оказват незаконни. Искаме да ви поставим в среда, щадяща служителите, в която вярвате в себе си и вашите способности и умения!

Агенция Best Job е на твоя страна и те съпровожда и подпомага по време на целия процес на кандидатстване и наемане на работа като се съобразява с твоите цели и желания!!!


 
BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, кораби офис Варна 
бул Цар Освободител 19а ( срещу входа на ИУ-Варна)
мобилен: 0899 059 733 
e-mail: d.konukova@bestjob.bg
e-mail: p.georgiev@bestjob.bg2022, Всички права запазени. За нас
Политика за защита на личните данни