BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, корабиЗа работодатели

                                
Различната агенция!

Повече от всякога туристическата индустрия в момента зависи от работещите в нея хора. Икономическите и демографските обстоятелства създават огромни предизвикателства за компаниите. Разликата между доброто и посредственото обслужване? Лесно е да  се отговори в повечето случаи: това са служителите!
 
Какво отличава вашият бизнес?

К
ак действате като работодател? Дори и с малко усилия можете да съхраните необходимите ресурси в областта на управлението на персонала. Благодарение на дългогодишния си опит в индустрията, агенция Бест Джоб Ви помага с лични, ценни и ориентирани към резултатите съвети. Нашата цел е всеки, който участва в процеса, да може да каже накрая:Обичам това, което правя!

Ключът към успеха Ви? Вашите служители!

Услугите се предоставят от хора за хора - Бест Джоб започва с тази идея. Нашият фокус е както  госта, така и  служителя и компанията!

Решаващият фактор е не само кой предоставя услугата, но и КАК. Предприемачите и мениджърите предоставят услуга на своите служители като ги обучават и ръководят. Ако служителите се чувстват комфортно в компанията, те ще останат в дългосрочен план и ще се радват да дадат най-доброто от себе си. Струва си да разгледаме по-отблизо тази връзка.

Квинтесенцията на взаимодействието между човека, организацията и културата е разбрана от Бест Джоб и ние знаем как да я използваме.

Процес по набиране на персонал

Ние слушаме, задаваме ключови въпроси и усъвършенстваме процеса. Можете да очаквате отлично обслужване  и кандидати, които отговарят на Вашите нужди.

Намиране на кандидати

Best Job  използва добре познати и ефективни методи за набиране на персонал, включително обяви за работа в Интернет, Facebook, LinkedIn, презентации в колежи и университети , jobfairs и други. В допълнение, един от най-ценните ни ресурси за откриване на качествени кандидати са препоръкити на хора, с които вече сме работили.

 От получаване на поръчка до изпълнението й

Скрийнинг на кандидатите

Когато получим автобиографии от кандидати ние внимателно ги разглеждаме и пресаваме и от тях остават само около 30 процента  . След това нашият специалист проверява тези кандидати като ги интервюира по телефона или лично в наш офис, за да прецени техния професионализъм, зрялост и общо отношение. По време на интервюто проверяваме и техните езикови умения по немски и английски език.

Препоръки

Независимо дали кандидатът ни е предоставил препоръки от предишни работодатели или не, ние се свързваме с тях, за да получим повече информация за неговата работна дисциплина, професионализъм, надеждност и умения.

Интервю с работодателя

На следващата стъпка, работодателят интервюира всеки кандидат поотделно за около 20-30 минути. Това е  най-важната част от процеса по наемане на работа.  На успешно преминалите интервюто кандидати, работодателят изпраща договор за работа.

Равна възможност за всички

Ние от Best Job се стараем да дадем еднакви възможности за работа на всички квалифицирани лица без оглед на раса, цвят, религия, национален произход, пол, възраст, семейно положение,  външен вид, сексуална ориентация, политическа принадлежност или физически недъг или друга класификация.

                                             


                
 
BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, кораби офис Варна 
бул Цар Освободител 19а ( срещу входа на ИУ-Варна)
мобилен: 0899 059 733 
e-mail: d.konukova@bestjob.bg
e-mail: p.georgiev@bestjob.bg2022, Всички права запазени. За работодатели
Политика за защита на личните данни