BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, корабиОсновни етапи и документи

Стъпките към успешна кариера

 Веднага щом се свържеш с агенция Бест Джоб и имаш автобиография на английски или немски език, можем да започнем да ти търсим работа:

   1. Твоят личен агент поддържа връзка с теб и ще се информира за предишния ти опит,  личните ти изисквания към новия работодател, както и с твоите желания за промяна. Колкото по-добре познаваме твоите цели и желания , толкова по-голяма е вероятността за намиране на дългосрочна професионална реализация!
    2.Представяне на подходящи работни места, които отговарят на твоя профил на търсене.
    3.Харесвате  предложената позиция? Автобиографията ти ще бъде професионално подготвено от Бест Джоб и ще бъде изпратено до съответната компания след одобрението ти.
    4. Добре подготвен за интервюто за работа с новия си работодател ти ще се представиш по най-добрия начин и ще уговориш подробностите директно с него.

  5. Преди заминаване ще получиш договора си за работа.

6. Ние от Брст Джоб се интересуваме  от твоето благополучие и  развитие в новата работна среда и бихме искали да поддържаме контакт с теб. Използвайте този контакт, за да постигнете и следващата си професионална цел и да бъдете  подкрепяни при изпълнението й.


 
BestJob - работа в хотели, ресторанти, фабрики, кораби офис Варна 
бул Цар Освободител 19а ( срещу входа на ИУ-Варна)
мобилен: 0899 059 733 
e-mail: d.konukova@bestjob.bg
e-mail: p.georgiev@bestjob.bg2024, Всички права запазени. Основни етапи и документи
Политика за защита на личните данни